Iedere hond heeft andere begeleiding nodig

GEDRAGSBEGELEIDING

Misschien geniet je niet meer van de wandelingen met je hond. Of kan er niemand meer bij je binnen komen? Of merk je dat het hebben van een hond heel anders is dan je had verwacht. Wil je daar intensief mee aan de slag? Dan is de gedragsbegeleiding iets voor jou!

Blaft jouw hond naar andere honden of mensen, is jouw hond heel bang of kan er geen bezoek meer binnen komen? In de ogen van jouw hond laat hij ‘normaal’ gedrag zien, maar voor jou is dit vaak ongewenst gedrag.

WAT HOUDT DE BEGELEIDING IN?

We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van het gedrag dat je hond laat zien. Door ons te richten op de emotie van je hond, en deze te veranderen, zal ook het gedrag van je hond veranderen. We kunnen het ongewenste gedrag uiteindelijk ombuigen naar gewenst gedrag. Dit doen we op basis van samenwerking en respect. Het welzijn van jou en je hond staat hierbij voorop!

  • je vult het intakeformulier uitgebreid in;
  • we starten met een consult dat ca 1.5 – 2 uur duurt;
  • je krijgt direct een aantal praktische tips
  • je ontvangt een verslag van het consult
  • we maken een vervolgafspraak na ongeveer 4 weken
  • ik begeleid je nog zeker 2 maanden lang via mail / whatsapp / telefoon

Tarief: 250 euro (ex. reiskosten >30 km).

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Ervaar je geen grote uitdagingen met je hond maar wil je graag advies en begeleiding in de opvoeding? Wil je je hond beter leren begrijpen? Of heb je extra begeleiding nodig na een gedragsconsult? Dan help ik je graag door middel van individuele begeleiding.

Individuele begeleiding is maatwerk. Vooraf vul je een vragenlijst in en samen bespreken we welke begeleiding het beste bij jullie past.

Tarief: 45 euro per les van 45 minuten (ex. reiskosten > 30 km).