Iedere hond heeft andere begeleiding nodig

Begeleiding bij probleemgedrag

Veel honden passen zich goed aan in onze maatschappij. Maar misschien heeft jouw hond daar meer moeite mee. Probleemgedrag kan veel invloed hebben op je leven en dat van je hond. Bij probleemgedrag kun je bijvoorbeeld denken aan: niet alleen thuis kunnen zijn, bang zijn voor verkeer of geluiden, uitvallen naar andere honden en blaffen naar bezoek.

Bij deze begeleiding gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleemgedrag. Aan de hand van alle informatie die ik ontvang kom ik tot een diagnose. Vervolgens adviseer ik op welke manier het gedrag kan worden veranderd. Het welzijn van jou en je hond staat hierbij centraal.

Wat houdt de begeleiding in?

We maken een afspraak voor een thuisconsult. Dit consult duurt ca 1,5 - 2 uur. Voorafgaand aan het consult vul je het toegestuurde intakeformulier in. Na afloop ontvang je een uitgebreid behandelplan.

In de weken daarna maken we 2 afspraken voor een telefonisch consult van 30 minuten. Na het thuisconsult ben ik voor alle vragen nog twee maanden bereikbaar via mail.

Extra individuele begeleiding op locatie is, indien gewenst, ook mogelijk. In combinatie met de gedragsbegeleiding bied ik dit aan voor gereduceerd tarief. Per les betaal je dan 25 euro, met een max. van 3 lessen.

Om kennis te maken met Praktijkspeuren, en de positieve invloed daarvan op probleemgedrag, bied ik bij dit traject een gratis proefles Praktijkspeuren aan.

Tarief: 175 euro
Neem voor meer informatie en mogelijkheden s.v.p. contact op via loeske@volgjehond.nl of 06-53766006.